Website management, изработка на корпоративни сайтове и онлайн магазини, оптимизиране на процеси и стратегическо консултиране

Израждане на нов корпоративен сайт или онлайн магазин

Изграждането на нов уебсайт е втората най-важна стъпка след създаването на добър бизнес план. Ако стартирате нов онлайн бизнес, искате редизайн на стария сайт или  разширявате дейността – ние можем да ви помогнем с това!

Притежаваме над 12 години опит в изграждането, управлението, оптимизирането на процеси и консултирането на онлайн бизнеси. Работим с всички най-използвани open source website builder-и, като можем да предложим и custom решения за вашата идея.

Обучение на екипи и оптимизиране на процеси

Едни от най-честите запитвания, които приемаме са за обучение на малки и средни екипи при отваряне или разширяване на онлайн бизнеси. Създаването на професионален екип и повишаването на полезното му действие е в основата за успех на всеки проект.

Оптимизирането на вътрешните процеси е в важно за разрастването на един бизнес. Защо петима души да обслужват 80 поръчки на ден в онлайн магазин, ако може двама души и един специализиран софтуер да го направят, а останалите трима да хвърлят усилие в нови пазари или иновации на продука.

Стратегическо консултиране за онлайн бизнес 

Ние знаем как да постигаме резултати в Интернет и не ни е срам да си признаем това. Ключът към това един бизнес да реализира дългосрочно добри продажби и печалби е правилният избор на ниша и сегмент. Готови сме да споделим работещи бизнес модели и всичко онова, което продава онлайн.

Добре планираният технически проект е само основата на цялостната бизнес и маркетинг стратегия. Нужни са ви още ясна визия и цели, професионална реклама в Google и Facebook, качествено обслужване на клиенти и много, много труд!

Изпратете запитване на ivan@webup.bg или ни потърсeте на 0876 87 21 22 за безплатна консултация